Música per infants. Curs per pares/mares i fills/es

La música ens fa créixer, contribueix al desenvolupament de l’infant des de la gestació.

A través de la música es descobreix el llenguatge, es coneix el propi cos, es potencia l‘afectivitat, la creativitat, l’atenció i la concentració.

Com a pares i mares tenim molt a fer en aquesta primera etapa. Som el seu referent, imitaran allò que fem, hem d’estimular-los, ajudar-los a descobrir i gaudir amb ells d’aquestes experiències.

A través de l’AMPA es vol oferir la possibilitat de participar conjuntament pares/mares i fills/es en un curs de 8 sessions de Música per infants. El preu total és de 55 € per socis/es de l’AMPA i 65 € per no socis/es.

Aquest es realitzarà els dimecres de 17,30h a 18,30h a la sala polivalent de l’Escola Bressol La Filadora del 2 de febrer al 13 d’abril (no seran tots els dimecres consecutius).

Aquelles famílies interessades en realitzar el curs de música amb els seus fills/es cal que formalitzeu la inscripció fent el pagament de 55 € (socis) o 65 € (no socis) abans del 21 de gener al nº de compte de l’AMPA, fent constar el nom de l‘infant en l’ingrés:

2100-0991-95-0100688765

*La inscripció és farà per rigorós ordre de pagament, amb un límit de 15 places. Si no s’arribés a un mínim de 8 infants s’anul·laria el curs i es retornarien els diners.

Moltes gràcies, esperem que aquestes iniciatives de l’AMPA per participar en l’educació dels nostres fills/es siguin del vostre interès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada