Tenim un cap de setmana llarg per endavant....
Per què no animar-nos a fer panellets amb els nostres fills/es?Es posen a bullir les patates amb la pell, després es treu la pell i es barreja l’ametlla en pols, les patates, el sucre i els 2 ous, ( si voleu podeu deixar reposar una estona la barreja de tot plegat). Després feu les formes amb la barreja, els pinyons o les ametlles trencades, ( va bé per enganxar els pinyons una mica de clara d’ou o ou batut), quan acabeu si voleu els podeu pintar amb el rovell de l’ou. Es posen uns deu minuts al forn amb aire fort ( uns 180º ), vigilant que no es cremin. els treieu del forn i els deixeu reposar. Millor si els feu un dia o dos abans de menjar-los. Que us vagi de gust!. | |
Ingredients : 700 grams d'ametlles en pols 1/2kg. de sucre 2 patates petites 2 ous sencers uns 700 grams de Pinyons o Ametlles trencades, o la meitat de cada, (a gust del consumidor). | |
(www.guiamanresa.com)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada